Over LOL Kinderopvang

Dit is een kopie van de tekst op de homepagina.

Ben je op zoek naar een goede en gezonde kinderopvang in Aalden? Wij zijn L.O.L. Kinderopvang!

8 weken tot 12 jaar

We zijn een enthousiasme en liefde voor kinderen opgerichte kinderopvang en BSO. Wij zijn er voor kinderen van 8 weken tot en met 12 jaar. We zetten ons elke dag in de kinderen die wij mogen opvangen te voorzien van een goede basis voor hun verdere leven. Dit doen we door volop uitdaging tot ontwikkeling aan te bieden, gezonde voeding te geven en activiteiten met veel beweging te verzorgen. Een uitdaging voor elk kind!

Een tweede huis

In ons kleinschalige kinderdagverblijf zorgen we voor een huiselijke sfeer en bieden uitdaging voor ieder kind in elke leeftijdsfase. Dagelijks zorgen we voor regelmaat en rust en vinden het belangrijk dat kinderen L.O.L kinderopvang als een tweede huis gaan zien. Al onze medewerkers zijn minimaal MBO niveau 3 opgeleid, hebben VOG en kinder EBHO en worden gecoached. Bovenal zijn we allemaal enthousiast over ons werk en houden we enorm van kinderen.

Jouw kind aanmelden

Ben je overtuigd van L.O.L. Kinderopvang? Wij maken graag kennis en geven graag een rondleiding waarna we ook jouw kind(eren) graag bij ons verwelkomen!

Rondleiding aanvragen