Pakketten en Tarieven

We hebben bij L.O.L. Kinderopvang diverse mogelijkheden. Bekijk hieronder onze pakketten en neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt.

Pakket 1

Dagopvang

Dit pakket is voor kinderen van 8 weken tot 4 jaar. In dit pakket krijg je 52 weken opvang per jaar. Een contract met daarin de gewenste haal en brengtijden met een minimale afname van 6 uur in de week.

De kosten van dit pakket zijn € 9,12 per uur. Dit is inclusief luiers en voeding.

Pakket 2

Flex 1:

Dit pakket is voor kinderen vanaf 8 weken tot 4 jaar. In dit pakket krijg je 52 weken opvang per jaar. Per maand neem je vaste uren af maar deze deel je flexibel in. Vier weken voor de eerstvolgende maand dien je de opvangdagen en haal,- en brengtijden door te geven. Hierbij geldt een minimale afname van zes uren in de week.

De kosten van dit pakket zijn € 9,54. Dit is inclusief luiers en voeding

Pakket 3

Flex 2:

Dit pakket is voor kinderen vanaf 8 weken tot en met 12 jaar. Het betreft een nul-uren contract waarbij geen minimale afname geldt. De uren die je nodig hebt deel je flexibel in en geef je minimaal vier weken voor de eerstvolgende maand door.

De kosten voor dit pakket zijn € 10,41. Dit is inclusief luiers en voeding

Pakket 4

Bso opvang:

Dit pakket is voor kinderen vanaf 4 jaar tot en 12 jaar. Het betreft een contract waarin vaste uren worden afgenomen na schooltijd. U bepaalt zelf de haal en brengtijden.

De kosten voor dit pakket zijn 7,85. Dit is inclusief voeding en workshops.

Pakket 5

Bso Flex 1:

Dit pakket is voor kinderen vanaf 4 jaar tot en met 12 jaar. Je neemt een vast aantal uren af op contractbasis en deelt deze flexibel in. De opvangdagen en haal,- en brengtijden geef je vier weken voor de eerstvolgende maand door.

De kosten voor dit pakket zijn € 9,54. Dit is inclusief voeding en workshops

 

Pakket 6

Vakantieopvang Bso:

Dit pakket is voor kinderen vanaf 4 jaar tot en met 12 jaar tijdens schoolvakanties. Het betreft een contract voor de 12 weken aan schoolvakanties. Je neemt vaste uren en dagen af tijdens de vakantieperiode met daarbij de verplichting dat het kind tussen 9.00 uur en 16.00 uur aanwezig is.

De kosten voor dit pakket zijn: € 7,85. Dit is inclusief voeding, activiteiten en uitjes.

Extra opvang

Extra opvang is op aanvraag mogelijk. Indien de groepsbezetting het toelaat  kan er akkoord worden gegeven voor extra opvang. De kosten voor deze extra opvang is € 9,54 per uur.

Op al onze pakketten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Toeslag kinderopvang berekenen

De kosten worden deels vergoed, afhankelijk van je situatie. Op de website van de belastingdienst kan je een berekening uitvoeren om te zien op hoeveel vergoeding je kan rekenen.

Toeslag berekenen

Jouw kind aanmelden

Ben je overtuigd van L.O.L. Kinderopvang? Wij maken graag kennis en geven graag een rondleiding waarna we ook jouw kind(eren) graag bij ons verwelkomen!

Rondleiding aanvragen